Testimoni Herbalife Malaysia Ogos 2017

Bismillah.
Assalamualaikum.

IMG_7831 (Edited)

That’s the truth. Just grit your teeth and get going. That’s the way to make them stop and stare πŸ™‚

Hereby I share the sharing from the Suries of #TeamSuriKurus under me, Coach Shafa along with Coach Nadiah and Coach Yan.

I pray that this might give you some inspirations and motivation to keep on going πŸ™‚

IMG_7805

Results for September’s group (to note:Everything is a PROGRESS).

A few sharing from Suries;

P/S : Hasil adalah tidak tipikal dan bervariasi mengikut individu.

Moga-moga menjadi sumber inspirasi buat semua πŸ™‚

IMG_7720.JPG

End Year Challenge – Lose 15-25kg by 2018

IMG_7690.JPG

All the best πŸ™‚

Lots of love
Shafa

Advertisements

Testimoni Herbalife Malaysia Julai 2017.

 

 

This morning started great. Given that the kids (read : MyKittenTriplets) were all behaving so well today. Had a great morning roll to release their energy. Oh dear. You cannot imagine the energy these three devil possessed. They are so energetic. So to be on the safe side, I let them out every morning for my very own mental health. Haha πŸ˜€

Anyway, as I wrote yesterday, I’m gonna compile the feedback here so, here goes;

Testimoni pengguna Herbalife di bawah jagaan Coach Shafa dan TeamSuriKurus. FYI ni adalah a few feedbacks yang available since ada a few yang masih malu-malu nak share.

IMG_6594

 

IMG_6643

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6644

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6645

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6646

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6647

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6648

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6649

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6645

Hasil adalah tidak tipikal.

Untuk progress penurunan berat badan yang konsisten, mindset kena jelas. Ada dua perkara yang kena clear before nk start

1- Kenapa nak kurus?
2- Berapa kg nak turun?

Dari situlah kita takkan mudah nak melatah or “down” bila takde progress or bila orang perlekehkan usaha murni kita.

20507147_10213415075629960_2025320051641682049_o

Coaching Ogos dah bermula.
Dapatkan produk dan coaching dari saya :
Whatsapp 0192112157.

Random

DSCN0094[1]

Just simply messing around with my little camera. And since Cahaya Bulat is just lazing around so, I took the liberty of taking her picture.

Well.
Raya dah habis. So, let’s get back to business. Open house pun dah berkurangan, tinggal kenduri kahwin je on weekends. Of which, it’s bearable and manageable. No big damages are going to be done. InsyaAllah. πŸ™‚

Anyway,
We are open for business all year round. And since we’re doing online-basis, you can join the coaching group from anywhere you are – as long as internet can reach – obviously almost every continent of the entire world. Hehe.

Our group is getting bigger and bigger. Alhamdulillah. As for my small group, we’ve helped to shed almost 100kg worth of fat, MasyaAllah. It’s amazing.

I believe for the whole total of the group would be more than 500kg. So, let’s ringankan muka bumi ni, girls.

We also have boys, just a few and their results are tremendously amazing. Banyak result sebenarnya, yang dah compile tu pun banyak, yang pending punnn lagi banyak. Ye lah, every month ada new people.

( You can search #teamsurikurus in Instagram or Facebook )

Let’s join our motion, girls. What are you waiting for? The world will keep on moving and changing. No one can stay put forever.

Always have faith and believe in yourself. Because, I always believe that we can do it. Question is, Do you?

I’ll try to compile the results here, next time maybe. Till then, you can check me out on Instagram : noorshafawatimufid for feedbacks, sharing and results of our team.

Will be waiting for you, still. My coaching group will always open for you.

Be beautiful inside out.
Love yourself.
You are amazing!

Love,
Shafa

 

Beautiful you . Loving you.

tumblr_mcbqin1PUG1r2zyogo1_500

Every girl is beautiful. Be it skinny or fat or short or tall. You are beautiful. That’s it!

For a girl of 168cm tall and 60kg weight, orang selalu kata “untunglah tinggi, tak gemuk, pakai baju semua cantik je, macam model”, it can be quite troublesome to hear. Most of the times, unfortunately.

Not complaining, though. It’s just~

Urghh!!!

GIRLS~ Listen!
We are beautiful in any way we are. Tak kisah lah macam mana fizikal kita. Yang penting kesihatan tu yang perlu diutamakan.

It is saddening sebenarnya, knowing that there are people out there yang trying to shed a few kilos in such an unhealthy way. Just because they want to look beautiful and skinny.

And ada juga yang depressed sebab digelar “gemuk”,”badak sumbu”,”gajah” and many other names just because they are a bit fat.

This is NOT HEALTHY~! This is so heart-breaking!

First rule of being happy is to be happy and grateful in your own skin. “Honey, at least you have a body to live in”. Am I right?

Secondly, be grateful that you are healthy. Alhamdulillah. There are people yang nak sihat like you, seriously.

Then, take care of your body. Eat well, sleep well, be happy, get active, be a loving person towards yourself and other people around you. So that you can live happily and fully for a very long time.

Simple but very challenging to do. Honestly.

But, the end result is so worth it. Every single of it.

c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710_1429531576

 

Love yourself first because no one can love you the way you do.

Love,
Shafa.

 

Tentang Saya.

13233076_10209138733404077_3963881918673370863_n.jpg

Bismillah.

Assalamu’alaikum wbt & Salam Sejahtera.

Nama saya Noor Shafawati, dipanggil Shafa je. Saya merupakan pengedar produk Herbalife sejak tahun 2011. Dan tahun ini merupakan tahun ke-5 saya bersama dengan Herbalife.

Bagaimana saya bermula?
Segalanya bermula apabila saya berhadapan dengan kesukaran untuk bergerak setelah saya menjalani pembedahan buku lali dan mama seriusΒ  untuk menurunkan berat badan.

Ramadhan 2011 adalah titik perubahan kami. Dengan menggantikan hidangan sahur dan berbuka dengan shake Herbalife berserta pemantauan oleh coach kami, saya turun 5kg dan merasakan lebih bertenaga dan mama berjaya menurunkan berat sebanyak 15kg pada tahun itu. Alhamdulillah.

Maka bermulalah perjalanan hidup saya sebagai seorang coach Herbalife dan saya mula menghadiri seminar dan latihan Herbalife bagi memberikan khidmat yang terbaik kepada coachee-coachee saya.

Alhamdulillah, dengan kepercayaan bahawa hidup ini akan lebih bermakna dengan memberi, saya sudah berada di dalam Herbalife hingga kini; membantu ramai orang di luar sana yang ingin mengubah gaya hidup ke arah yang lebih sihat dan aktif.

Saya merupakan Coach Herbalife Kuala Lumpur sepenuh masa — onlice coaching di mana-mana sahaja melalui Whatsapp.
Produk Herbalife hanya boleh didapati melalui coach-coach yang berdaftar sahaja, tiada di kedai mahupun online. Coaching yang diberikan adalah PERCUMA.

Untuk bermula, boleh hubungi saya.

COACH SHAFA 019 211 2157 (SMS/Whatsapp)
FACEBOOK : Noor Shafawati Mufid
INSTAGRAM : @noorshafawatimufid

8078us_wellnescoach_lrg_full

* Hasil adalah tidak tipikal dan bergantung kepada individu.
** Produk Herbalife tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau mencegah sebarang penyakit.