Testimoni Herbalife Malaysia Julai 2017.

 

 

This morning started great. Given that the kids (read : MyKittenTriplets) were all behaving so well today. Had a great morning roll to release their energy. Oh dear. You cannot imagine the energy these three devil possessed. They are so energetic. So to be on the safe side, I let them out every morning for my very own mental health. Haha 😀

Anyway, as I wrote yesterday, I’m gonna compile the feedback here so, here goes;

Testimoni pengguna Herbalife di bawah jagaan Coach Shafa dan TeamSuriKurus. FYI ni adalah a few feedbacks yang available since ada a few yang masih malu-malu nak share.

IMG_6594

 

IMG_6643

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6644

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6645

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6646

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6647

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6648

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6649

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6645

Hasil adalah tidak tipikal.

Untuk progress penurunan berat badan yang konsisten, mindset kena jelas. Ada dua perkara yang kena clear before nk start

1- Kenapa nak kurus?
2- Berapa kg nak turun?

Dari situlah kita takkan mudah nak melatah or “down” bila takde progress or bila orang perlekehkan usaha murni kita.

20507147_10213415075629960_2025320051641682049_o

Coaching Ogos dah bermula.
Dapatkan produk dan coaching dari saya :
Whatsapp 0192112157.

Advertisements

Beautiful you . Loving you.

tumblr_mcbqin1PUG1r2zyogo1_500

Every girl is beautiful. Be it skinny or fat or short or tall. You are beautiful. That’s it!

For a girl of 168cm tall and 60kg weight, orang selalu kata “untunglah tinggi, tak gemuk, pakai baju semua cantik je, macam model”, it can be quite troublesome to hear. Most of the times, unfortunately.

Not complaining, though. It’s just~

Urghh!!!

GIRLS~ Listen!
We are beautiful in any way we are. Tak kisah lah macam mana fizikal kita. Yang penting kesihatan tu yang perlu diutamakan.

It is saddening sebenarnya, knowing that there are people out there yang trying to shed a few kilos in such an unhealthy way. Just because they want to look beautiful and skinny.

And ada juga yang depressed sebab digelar “gemuk”,”badak sumbu”,”gajah” and many other names just because they are a bit fat.

This is NOT HEALTHY~! This is so heart-breaking!

First rule of being happy is to be happy and grateful in your own skin. “Honey, at least you have a body to live in”. Am I right?

Secondly, be grateful that you are healthy. Alhamdulillah. There are people yang nak sihat like you, seriously.

Then, take care of your body. Eat well, sleep well, be happy, get active, be a loving person towards yourself and other people around you. So that you can live happily and fully for a very long time.

Simple but very challenging to do. Honestly.

But, the end result is so worth it. Every single of it.

c20ad4d76fe97759aa27a0c99bff6710_1429531576

 

Love yourself first because no one can love you the way you do.

Love,
Shafa.