Better or Less?

Hi, guys.
Assalamualaikum.

So, here I am checking in again in my blog as I’ve decided to checking in every Monday, InsyaAllah.

So yeah. I bought a tripod. It just arrived today. A cheap one yet so far I am so satisfied with it. Alhamdulillah. Can’t wait to use it outside and take pictures and all. Yay~!!!

However somehow, it get me into thinking, “I’ve already had a mini tripod, kenapa beli lagi?”.

Yelah, dah beli satu kenapa beli lagi, kan?

That leads to;
Being in a situation where you know there’s something better yet you settle for less.

Pernah tak face that kind of situation? I have! Twice. Hehe.

Once,
I’ve always wanted an Iphone for work because of the apps that I can use to edit pictures, videos, because of the quality of work I can produce — Iphone is my office so I need a very good office for my work. Yet, I settle for a different phone where I always told myself that “it also can work well for your work” just because it’s cheaper (me and the cheapskate of mine hehe) than an Iphone.

(FYI, different people has their own liking and so do I)

Yeah, I settle for a different phone that I somehow hope it will work as what I expected it to do. Deep down in my heart I am not satisfied and I keep on regretting myself for that.

Now, two phones later I bought an Iphone. Finally. Sebab dah tak tahan lagi dah. I need a good phone for my work. That’s it.

It works splendidly well, masyaAllah. I am so happy, alhamdulillah.

See, with the price of the two phones, can cover one Iphone. And in this case, I can have two Iphones. Urgh.

Same goes with tripod.
I’ve always wanted a tripod. Yet, I told myself that I can use Abah punya tripod (yang akhirnya decided to break after 32 years of serving), buy a mini tripod because it’s cheaper. So yeah, giving the same excuses again. It’s the cycle again.

Now, after 2 mini tripods, I bought an actual tripod. Finally Alhamdulillah. And I’m feeling so much better inside, Alhamdulillah.

What I’m trying to say is,
Kadang kita tau ada benda yang lebih baik, yang lebih utama untuk hidup kita tapi kita putuskan untuk memilih yang kurang.

Selain benda material, hidup kita juga.

Semua orang tahu, nak kurus kena JAGA PEMAKANAN tapi kebanyakkannya memilih untuk makan ubat kurus, memilih untuk memakai korset, memilih untuk bersenam dan crash diet sehinggakan membinasakan diri.

Orang tahu PEMAKANAN itu perlu diubah, namun, mereka tak mahu mengubah yang itu.

It’s like we know the root cause of our weight problem but we choose to think otherwise.

“Nanti aku senam, aku kurus lah”
“Pakai korset je”
“Ubat kurus ni boleh buat kau kurus cepat”.

This is what I mean by;
We know there’s something better for us but we decided to settle for less.

Kurus dan nampak kurus adalah berbeza, k.
And untuk dapatkan kurus yang berkekalan, memang kena ubah gaya pemakanan. Itulah cara yang selamat dan sihat. Tak ada cara lain.

22791588_1462639237107395_2515801090213033919_o

Pilihlah dengan bijak. Anda mampu mengubahnya.

END YEAR CHALLENGE MASIH LAGI BERLANGSUNG.
Tiba masa untuk berubah.
HUBUNGI COACH SEKARANG 🙂

IMG_7690

22688559_10214117019938129_75968749746991446_n

 

Advertisements

“Herbalife mahal” – My point of view.

IMG_8576

Ambil feeling working with Macbook. Dream. Dream. Dream. Amin.

Bismillah.
Assalamualaikum

How do you girls (and guys) doing? All out and about? Getting all excited to get into the new year, I believe 🙂

Alhamdulillah. I feel so blessed and thankful that makin ramai yang getting aware dengan apa yang mereka makan. And somehow Herbalife menjadi salah satu pilihan sebagai makanan gantian yang membantu untuk menguruskan badan.

And persoalan “Herbalife mahal” itu tak terkecuali untuk membuatkan orang ragu-ragu untuk bertanya tentang program dengan Herbalife i.e Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus.

YES!
Produk Herbalife ada pelbagai — dari meal replacement hingga ke targeted nutrition. Semuanya ada kepentingan keperluan nutrisi yang berbeza. All is equally important. All helps a lot in solving our problems in ensuring our body is having all the needed nutrition every single day.

IMG_1886

Herbalife product range (produk tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau mencegah sebarang penyakit)

But it doesn’t means that you need to consume them all right when you start on the program. We, the coaches, akan consult ikut option terbaik mengikut keperluan dan lifestyle coachee kami. That is the beauty of program Team Suri Kurus yang personalized ikut individu sebab keperluan individu tak sama.

The important product to consume adalah F1 sebab ianya adalah makanan gantian. Produk yang lain ikut keadaan kewangan individu.

Truth is, Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus tidak terlalu mahal dan tidak terlalu murah. Seperti yang saya nyatakan tadi, saya akan peribadikan keperluan nutrisi mengikut meal plan yang bersesuaian dengan anda. Anda hanya perlukan F1 sebagai permulaan dan jika anda mempunyai bajet yang lebih, anda boleh add-on produk lain (mengikut keperluan anda).

“Herbalife mahal” pada pandangan saya — Ianya murah,sejujurnya. Kerana Herbalife banyak memudahkan hidup saya di dalam semua segi, Alhamdulillah.

1- I love to eat and at the same time very cautious with my body — I want to stay lean and all shape up. Like eat eat eat and stay fit fit fit. It’s impossible without Herbalife based on my personal experience, honestly.

2- My life is hectic most of the times even though I work at home. So yeah, I need instant food for instant energy.

3- I have this laziness when it come to planning my meal. Because we need to eat 5-6x small portion of meal. So, I don’t want to think of that. With mealplan Team Suri Kurus, I only need to think about my snacking and my lunch and that’s all.

Ringkasnya, keperluan nutrisi saya dilengkapkan dengan Nutrisi Herbalife dengan cara yang mudah dan ringkas dengan harga yang berpatutan :).

Disebabkan itulah saya memilih Herbalife selama 6 tahun ni sebagai makanan gantian untuk sarapan dan makan malam saya. No turning back, Alhamdulillah. Tabarakallah.

Dan disebabkan itu juga saya memilih untuk membantu individu di luar sana yang berusaha untuk menurunkan berat badan mereka. Jika anda masih lagi mencari-cari solusi untuk menurunkan berat badan, dan ingin mencuba Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus, anda berada di tempat yang betul di masa yang tepat sekali.

Mengapa anda kena memilih Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus untuk membantu anda menguruskan berat badan anda :

1- Murah.
It’s RM5.50 per serving of complete meal of nutrition-dense meal replacement and support weight management.

IMG_2183

2- It’s low in GI
Bantu untuk kenyang lagi lama. Bila kenyang lama takde la kita nak mengunyah kerepek keropok, tetiba nak craving itu ini hehe (bab mengunyah ni la antara penyebab utama usaha nak kurus tu tergantung di pertengahan jalan huhu)

IMG_2305

Alasan yang kukuh untuk memilih Herbalife untuk menurunkan berat badan :).

3- Mudah untuk disediakan.
No need to masak or to prep meal. You just need to bancuh shake dengan air (or you can simply create your own recipe ikut suggested calorie dalam mealplan). Sesuai untuk individu yang sibuk (dan tak mahir masak hehehe).

IMG_2581

4- Low in calorie.
Lagi-lagi sekarang ni semua nak low in calorie 🙂 Bonus is ianya cukup nutrisi. That’s why tak rasa lemau or penat walaupun shake ni low in calorie — around 90 bila bancuh dengan air kosong and around 150 bila bancuh dengan susu or oat or pisang. IMG_2484

5- Ada support group.
Team Suri Kurus adalah online community yang membantu individu di luar sana untuk menurunkan berat badan. Baik lelaki mahupun perempuan. Ada banyak cabaran dan halangan di luar sana. Maka, apabila kita berganding tenaga saling menyokong antara satu sama lain, kita tak terasa keseorangan dan sentiasa mempunyai inspirasi dan motivasi untuk kekal dalam journey menurunkan berat badan.

IMG_6168

“Coach, ada je orang yang kurus tanpa Herbalife”

Yes, ada banyak cara nak kurus out there. You can do your own research and apply them on yourself. Cumanya Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus is my expertise.

It’s up to you,people. Different people has their own priorities and decisions in life. I’m respecting that. No judging, really. I’m loving and enjoying my life with Herbalife and so grateful Alhamdulillah.

Dan jika anda serius ingin menyertai Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus, anda boleh hubungi saya untuk penyertaan (dengan syarat anda tidak mempunyai coach Herbalife lagi). I’m all available to coach you with Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus.

Bersempena berbaki 3 bulan di tahun 2017 ni, sekarang kami dalam End Year Challenge di mana kami betul-betul fokus untuk membantu coachee kami menurunkan 10-15kg sebelum 2018.

Yelah. Ramai yang saban tahun meniatkan keinginan untuk kurus di dalam hati namun tidak kesampaian. Maka, kami ingin membantu anda menjadikan tahun ini sebagai tahun terakhir menjadikan azam kurus sebagai suatu keinginan. Kami ingin menjadikan ia suatu realiti pada tahun ini.

IMG_7689

Let’s gear up for 2018.

IMG_8445

I’m all ready to coach all of you. 🙂

I Am A Coach — A Herbalife Coach.

img-20161024-wa0000

Bismillah.
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Last weekend was our training weekend. We had Advaced Coach Academy on Saturday and Success Training Seminar on Sunday. It was kinda hectic weekend. In fact — the whole week. MasyaAllah.

I Am A Coach.
Why Coach?
Because — I coach people consuming Herbalife products properly in order for them to lose weight or to gain weight or even just for healthy breakfast.

As a coach, saya bertanggungjawab untuk memastikan setiap coachee saya mengambil produk Herbalife secara betul agar mereka berjaya mendapat berat badan dan tahap tenaga yang mereka inginkan. Saya perlu monitor how they blend their shakes, giving personalized meal plan that suits their daily schedule, ensuring they are drinking enough water everyday and also share useful health info.

WE WANT RESULTS!

Untuk bermula, boleh hubungi saya di :-

COACH SHAFA 019 211 2157 (SMS/Whatsapp)
FACEBOOK : Noor Shafawati Mufid
INSTAGRAM : @noorshafawatimufid

herbalife-shake-recipe-2

Randomization

Assalamu’alaikum.
How are you, all? Missing me? Hehe.

Truth is, I’ve been a bit occupied as a relief teacher at nearby school. And it’s Sekolah Menengah. I taught Maths to Form 1 and Form 2 students and Pendidikan Sivik for Form 1. Frankly speaking, it’s been hectic. Can you imagine, teaching 20 plus to 30 plus students in a class. And mind you, the classes I got was the brightest and also not so bright. Definitely there’s a different in attitude and sorts. Yet, I found it interesting since I love learning about people.

And speaking about people, let’s talk about the recent event happened a few days ago. Yesterday, went to Shah Alam. Using DUKE, NKVE and Federal. So, semestinya aku akan terkenang pasal accident yang happened,kan? Tambah-tambah sebak when aku realize yang mereka lagi sedikit nak sampai susur keluar ke Gombak. Can you imagine the feeling? Of course sebak lah kan. Al-fatihah to them. Mohon Allah berikan ketenangan kepada si mati dan keluarga, Amin.

Speaking of that, how can I say this in a very mannerly way, hmm…things happened for a reason. And from our own judgment yang dah boleh distinguish right and wrong ni lah kan, we know that berlumba di tempat awam is wrong, let aside driving above had laju because somehow kita akan terlaju juga,kan. Okay. That’s that. Accident happened. Fine. Yet, there are a thing or two that I don’t feel yang kita patut buat. Like being overly defensive with harsh and inappropriate words. You can be defensive, it is fine. But, why must be in harsh words? If you are wrong, fine, admit it. People will understand, eventually. And if you aren’t wrong, say it and leave it there. The anger will die out somehow.

And others, yes, I am fully understand that you are being furious with the action. But, is it appropriate to talk, to comment with the swearing, the harshness and those judging words? No, right? Why do that? Have you ever put yourself in their shoes? They are scared, perhaps? They can’t think straight, maybe? They are young, possibly. It is okay to be angry yet be rationally angry. What happened if the one driving was your own family members? How do you feel if other people said the exact same things you said? Will you be happy or feeling hateful towards the commentors? Think again.

Pernah kan korang dengar how budak-budak sekarang bercakap? Is it nice to hear? Or korang rasa, “it’s okay.it’s fine with me since aku pon cakap macam tu jugak”. Or perhaps korang rasa nak tampar je budak-budak sekarang for the way they behave nowadays? You tell them to be quiet and listen, were they following? I doubt it. You tell them to not smoking, yet you too smoking. Will they listen and follow? NO!

Kids are the direct reflection of yourself. No matter how hard you scream, make them behave, ask them to talk well to you, they won’t listen to you. They will copy you. How you talk to them and the others, they will copy. How you treat other people , that’s how they will follow. They will copy you. Like CARBON COPY.

Think back. What kind of world would you like to live in? Like now? Or you want a better one? Where people say good things, positive things, happy things. Decide for yourself. If you still want to be boldly expressing yourself, swearing here and there, leaving harsh and hurtful comments, be my guest. However, brace yourself for the people around you who would do you the same. And if you now want to change to the better, and then there are some people saying things that hurt you in any sorts, forgive them. Let them be. Pray that they will change. Allah know best. Trust him. Then jauhkan diri from them. Mingle among positive people.

Everything starts with yourself. Bila pergi talk-talk agama, the speakers will tell the exact same things. Change yourself to the better. Forget about others. You first, and other will follow.

I love people. Meeting new people (though sometimes my introvert-side won’t allows me) is beautiful. To give motivation, to be there whenever they need you, to give hope that they can be a better version of themselves. Are somewhat interesting and noble thing to do. That’s why I am truly in love with my Herbalife life.

LET’S GET FIT AND HEALTHY WITH ME!
019 211 2157