Better or Less?

Hi, guys.
Assalamualaikum.

So, here I am checking in again in my blog as I’ve decided to checking in every Monday, InsyaAllah.

So yeah. I bought a tripod. It just arrived today. A cheap one yet so far I am so satisfied with it. Alhamdulillah. Can’t wait to use it outside and take pictures and all. Yay~!!!

However somehow, it get me into thinking, “I’ve already had a mini tripod, kenapa beli lagi?”.

Yelah, dah beli satu kenapa beli lagi, kan?

That leads to;
Being in a situation where you know there’s something better yet you settle for less.

Pernah tak face that kind of situation? I have! Twice. Hehe.

Once,
I’ve always wanted an Iphone for work because of the apps that I can use to edit pictures, videos, because of the quality of work I can produce — Iphone is my office so I need a very good office for my work. Yet, I settle for a different phone where I always told myself that “it also can work well for your work” just because it’s cheaper (me and the cheapskate of mine hehe) than an Iphone.

(FYI, different people has their own liking and so do I)

Yeah, I settle for a different phone that I somehow hope it will work as what I expected it to do. Deep down in my heart I am not satisfied and I keep on regretting myself for that.

Now, two phones later I bought an Iphone. Finally. Sebab dah tak tahan lagi dah. I need a good phone for my work. That’s it.

It works splendidly well, masyaAllah. I am so happy, alhamdulillah.

See, with the price of the two phones, can cover one Iphone. And in this case, I can have two Iphones. Urgh.

Same goes with tripod.
I’ve always wanted a tripod. Yet, I told myself that I can use Abah punya tripod (yang akhirnya decided to break after 32 years of serving), buy a mini tripod because it’s cheaper. So yeah, giving the same excuses again. It’s the cycle again.

Now, after 2 mini tripods, I bought an actual tripod. Finally Alhamdulillah. And I’m feeling so much better inside, Alhamdulillah.

What I’m trying to say is,
Kadang kita tau ada benda yang lebih baik, yang lebih utama untuk hidup kita tapi kita putuskan untuk memilih yang kurang.

Selain benda material, hidup kita juga.

Semua orang tahu, nak kurus kena JAGA PEMAKANAN tapi kebanyakkannya memilih untuk makan ubat kurus, memilih untuk memakai korset, memilih untuk bersenam dan crash diet sehinggakan membinasakan diri.

Orang tahu PEMAKANAN itu perlu diubah, namun, mereka tak mahu mengubah yang itu.

It’s like we know the root cause of our weight problem but we choose to think otherwise.

“Nanti aku senam, aku kurus lah”
“Pakai korset je”
“Ubat kurus ni boleh buat kau kurus cepat”.

This is what I mean by;
We know there’s something better for us but we decided to settle for less.

Kurus dan nampak kurus adalah berbeza, k.
And untuk dapatkan kurus yang berkekalan, memang kena ubah gaya pemakanan. Itulah cara yang selamat dan sihat. Tak ada cara lain.

22791588_1462639237107395_2515801090213033919_o

Pilihlah dengan bijak. Anda mampu mengubahnya.

END YEAR CHALLENGE MASIH LAGI BERLANGSUNG.
Tiba masa untuk berubah.
HUBUNGI COACH SEKARANG 🙂

IMG_7690

22688559_10214117019938129_75968749746991446_n

 

Advertisements

“Herbalife mahal” – My point of view.

IMG_8576

Ambil feeling working with Macbook. Dream. Dream. Dream. Amin.

Bismillah.
Assalamualaikum

How do you girls (and guys) doing? All out and about? Getting all excited to get into the new year, I believe 🙂

Alhamdulillah. I feel so blessed and thankful that makin ramai yang getting aware dengan apa yang mereka makan. And somehow Herbalife menjadi salah satu pilihan sebagai makanan gantian yang membantu untuk menguruskan badan.

And persoalan “Herbalife mahal” itu tak terkecuali untuk membuatkan orang ragu-ragu untuk bertanya tentang program dengan Herbalife i.e Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus.

YES!
Produk Herbalife ada pelbagai — dari meal replacement hingga ke targeted nutrition. Semuanya ada kepentingan keperluan nutrisi yang berbeza. All is equally important. All helps a lot in solving our problems in ensuring our body is having all the needed nutrition every single day.

IMG_1886

Herbalife product range (produk tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat atau mencegah sebarang penyakit)

But it doesn’t means that you need to consume them all right when you start on the program. We, the coaches, akan consult ikut option terbaik mengikut keperluan dan lifestyle coachee kami. That is the beauty of program Team Suri Kurus yang personalized ikut individu sebab keperluan individu tak sama.

The important product to consume adalah F1 sebab ianya adalah makanan gantian. Produk yang lain ikut keadaan kewangan individu.

Truth is, Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus tidak terlalu mahal dan tidak terlalu murah. Seperti yang saya nyatakan tadi, saya akan peribadikan keperluan nutrisi mengikut meal plan yang bersesuaian dengan anda. Anda hanya perlukan F1 sebagai permulaan dan jika anda mempunyai bajet yang lebih, anda boleh add-on produk lain (mengikut keperluan anda).

“Herbalife mahal” pada pandangan saya — Ianya murah,sejujurnya. Kerana Herbalife banyak memudahkan hidup saya di dalam semua segi, Alhamdulillah.

1- I love to eat and at the same time very cautious with my body — I want to stay lean and all shape up. Like eat eat eat and stay fit fit fit. It’s impossible without Herbalife based on my personal experience, honestly.

2- My life is hectic most of the times even though I work at home. So yeah, I need instant food for instant energy.

3- I have this laziness when it come to planning my meal. Because we need to eat 5-6x small portion of meal. So, I don’t want to think of that. With mealplan Team Suri Kurus, I only need to think about my snacking and my lunch and that’s all.

Ringkasnya, keperluan nutrisi saya dilengkapkan dengan Nutrisi Herbalife dengan cara yang mudah dan ringkas dengan harga yang berpatutan :).

Disebabkan itulah saya memilih Herbalife selama 6 tahun ni sebagai makanan gantian untuk sarapan dan makan malam saya. No turning back, Alhamdulillah. Tabarakallah.

Dan disebabkan itu juga saya memilih untuk membantu individu di luar sana yang berusaha untuk menurunkan berat badan mereka. Jika anda masih lagi mencari-cari solusi untuk menurunkan berat badan, dan ingin mencuba Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus, anda berada di tempat yang betul di masa yang tepat sekali.

Mengapa anda kena memilih Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus untuk membantu anda menguruskan berat badan anda :

1- Murah.
It’s RM5.50 per serving of complete meal of nutrition-dense meal replacement and support weight management.

IMG_2183

2- It’s low in GI
Bantu untuk kenyang lagi lama. Bila kenyang lama takde la kita nak mengunyah kerepek keropok, tetiba nak craving itu ini hehe (bab mengunyah ni la antara penyebab utama usaha nak kurus tu tergantung di pertengahan jalan huhu)

IMG_2305

Alasan yang kukuh untuk memilih Herbalife untuk menurunkan berat badan :).

3- Mudah untuk disediakan.
No need to masak or to prep meal. You just need to bancuh shake dengan air (or you can simply create your own recipe ikut suggested calorie dalam mealplan). Sesuai untuk individu yang sibuk (dan tak mahir masak hehehe).

IMG_2581

4- Low in calorie.
Lagi-lagi sekarang ni semua nak low in calorie 🙂 Bonus is ianya cukup nutrisi. That’s why tak rasa lemau or penat walaupun shake ni low in calorie — around 90 bila bancuh dengan air kosong and around 150 bila bancuh dengan susu or oat or pisang. IMG_2484

5- Ada support group.
Team Suri Kurus adalah online community yang membantu individu di luar sana untuk menurunkan berat badan. Baik lelaki mahupun perempuan. Ada banyak cabaran dan halangan di luar sana. Maka, apabila kita berganding tenaga saling menyokong antara satu sama lain, kita tak terasa keseorangan dan sentiasa mempunyai inspirasi dan motivasi untuk kekal dalam journey menurunkan berat badan.

IMG_6168

“Coach, ada je orang yang kurus tanpa Herbalife”

Yes, ada banyak cara nak kurus out there. You can do your own research and apply them on yourself. Cumanya Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus is my expertise.

It’s up to you,people. Different people has their own priorities and decisions in life. I’m respecting that. No judging, really. I’m loving and enjoying my life with Herbalife and so grateful Alhamdulillah.

Dan jika anda serius ingin menyertai Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus, anda boleh hubungi saya untuk penyertaan (dengan syarat anda tidak mempunyai coach Herbalife lagi). I’m all available to coach you with Program Kurus 30 Hari Team Suri Kurus.

Bersempena berbaki 3 bulan di tahun 2017 ni, sekarang kami dalam End Year Challenge di mana kami betul-betul fokus untuk membantu coachee kami menurunkan 10-15kg sebelum 2018.

Yelah. Ramai yang saban tahun meniatkan keinginan untuk kurus di dalam hati namun tidak kesampaian. Maka, kami ingin membantu anda menjadikan tahun ini sebagai tahun terakhir menjadikan azam kurus sebagai suatu keinginan. Kami ingin menjadikan ia suatu realiti pada tahun ini.

IMG_7689

Let’s gear up for 2018.

IMG_8445

I’m all ready to coach all of you. 🙂

Testimoni Herbalife Malaysia Ogos 2017

Bismillah.
Assalamualaikum.

IMG_7831 (Edited)

That’s the truth. Just grit your teeth and get going. That’s the way to make them stop and stare 🙂

Hereby I share the sharing from the Suries of #TeamSuriKurus under me, Coach Shafa along with Coach Nadiah and Coach Yan.

I pray that this might give you some inspirations and motivation to keep on going 🙂

IMG_7805

Results for September’s group (to note:Everything is a PROGRESS).

A few sharing from Suries;

P/S : Hasil adalah tidak tipikal dan bervariasi mengikut individu.

Moga-moga menjadi sumber inspirasi buat semua 🙂

IMG_7720.JPG

End Year Challenge – Lose 15-25kg by 2018

IMG_7690.JPG

All the best 🙂

Lots of love
Shafa

Testimoni Herbalife Malaysia Julai 2017.

 

 

This morning started great. Given that the kids (read : MyKittenTriplets) were all behaving so well today. Had a great morning roll to release their energy. Oh dear. You cannot imagine the energy these three devil possessed. They are so energetic. So to be on the safe side, I let them out every morning for my very own mental health. Haha 😀

Anyway, as I wrote yesterday, I’m gonna compile the feedback here so, here goes;

Testimoni pengguna Herbalife di bawah jagaan Coach Shafa dan TeamSuriKurus. FYI ni adalah a few feedbacks yang available since ada a few yang masih malu-malu nak share.

IMG_6594

 

IMG_6643

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6644

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6645

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6646

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6647

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6648

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6649

Hasil adalah tidak tipikal.

IMG_6645

Hasil adalah tidak tipikal.

Untuk progress penurunan berat badan yang konsisten, mindset kena jelas. Ada dua perkara yang kena clear before nk start

1- Kenapa nak kurus?
2- Berapa kg nak turun?

Dari situlah kita takkan mudah nak melatah or “down” bila takde progress or bila orang perlekehkan usaha murni kita.

20507147_10213415075629960_2025320051641682049_o

Coaching Ogos dah bermula.
Dapatkan produk dan coaching dari saya :
Whatsapp 0192112157.

Random

DSCN0094[1]

Just simply messing around with my little camera. And since Cahaya Bulat is just lazing around so, I took the liberty of taking her picture.

Well.
Raya dah habis. So, let’s get back to business. Open house pun dah berkurangan, tinggal kenduri kahwin je on weekends. Of which, it’s bearable and manageable. No big damages are going to be done. InsyaAllah. 🙂

Anyway,
We are open for business all year round. And since we’re doing online-basis, you can join the coaching group from anywhere you are – as long as internet can reach – obviously almost every continent of the entire world. Hehe.

Our group is getting bigger and bigger. Alhamdulillah. As for my small group, we’ve helped to shed almost 100kg worth of fat, MasyaAllah. It’s amazing.

I believe for the whole total of the group would be more than 500kg. So, let’s ringankan muka bumi ni, girls.

We also have boys, just a few and their results are tremendously amazing. Banyak result sebenarnya, yang dah compile tu pun banyak, yang pending punnn lagi banyak. Ye lah, every month ada new people.

( You can search #teamsurikurus in Instagram or Facebook )

Let’s join our motion, girls. What are you waiting for? The world will keep on moving and changing. No one can stay put forever.

Always have faith and believe in yourself. Because, I always believe that we can do it. Question is, Do you?

I’ll try to compile the results here, next time maybe. Till then, you can check me out on Instagram : noorshafawatimufid for feedbacks, sharing and results of our team.

Will be waiting for you, still. My coaching group will always open for you.

Be beautiful inside out.
Love yourself.
You are amazing!

Love,
Shafa

 

Me & Herbalife

Bismillah
Assalamualaikum, dear readers.

I hope all of you are under Allah’s blessing, InsyaAllah.

Anyway.
2017’s is my 6th years with Herbalife. Alhamdulillah.
And this upcoming Ramadhan is gonna be my 7th Ramadhan.

Yep. As you can see, I started Herbalife during Ramadhan. And because of how Herbalife Shake had make me feel, it has been decided that I am so gonna love and cherish Herbalife for the rest of my  life.

One — it simplified my life in a way it helps to keep my nutrients in check, where we are lacking in nutrients nowadays in so many ways. So, Herbalife bantu sangat – sangat dalam mencukupkan apa yang tak cukup dalam diet seharian.

Two — it helps a lot in my weight maintenance. Tutup mata je dah settle my breakfast and dinner. Lunch je yang perlu fikir (definitely a must for me la since I am a malas-type of person when it comes to food most of the timessssss haha).

Three — it makes me feel happy and relaxed. Tak tau la kalau ni memang side effect dia ke kan, but I really feel so happy whenever I am having my shake. Tak percaya, please la try (make sure you have a coach ya unless you tak nak dapat result bombastik — SERIUS nih!)

FYI — Herbalife comes with a coaching sebab different people has different needs.

YES — same product-line with a different needs for various lifestyle. So, please please take Herbalife from coaches yang bertauliah. If you take Herbalife from your family or friends yang PUN under other coaches supervision, do the exact same thing like them.

Pay full price if you have to at first. As long as you get the result and satisfied. Then — you can decide whether to continue or to stop.

BECAUSE — your money is valuable. Yelah even around RM5 for a single serving, 2 times a day is equals to RM11-12 is kinda mahal for certain people. And when you didn’t get what you were aiming for — stress and membazir.

So, take Herbalife from Herbalife coaches, follow their instructions, ask questions — keep the communication open. Percayalah, those yang communicate well with their coaches will get amazing results, Alhamdulillah.

And~!!! #projekkurussebelumraya #teamsurikurus intake May is now OPEN~!!!
Let’s join us sebab we have amazing challenges for May intake, insyaAllah.

Whatsapp me at 0192112157 for more detailed info.

Love,
Shafa

18121098_10212423294156043_1655280070853139846_o

I Am A Coach — A Herbalife Coach.

img-20161024-wa0000

Bismillah.
Assalamualaikum & Salam Sejahtera.

Last weekend was our training weekend. We had Advaced Coach Academy on Saturday and Success Training Seminar on Sunday. It was kinda hectic weekend. In fact — the whole week. MasyaAllah.

I Am A Coach.
Why Coach?
Because — I coach people consuming Herbalife products properly in order for them to lose weight or to gain weight or even just for healthy breakfast.

As a coach, saya bertanggungjawab untuk memastikan setiap coachee saya mengambil produk Herbalife secara betul agar mereka berjaya mendapat berat badan dan tahap tenaga yang mereka inginkan. Saya perlu monitor how they blend their shakes, giving personalized meal plan that suits their daily schedule, ensuring they are drinking enough water everyday and also share useful health info.

WE WANT RESULTS!

Untuk bermula, boleh hubungi saya di :-

COACH SHAFA 019 211 2157 (SMS/Whatsapp)
FACEBOOK : Noor Shafawati Mufid
INSTAGRAM : @noorshafawatimufid

herbalife-shake-recipe-2